Bloggarkiv

onsdag 10. juni 2015

Ukens gruppetime

Yoga flow


YOGA flow tar utgangspunkt i YogaWorks metoden, og er en time basert på presis instruksjon. Det en er dynamisk og fysisk form for yoga, hvor balanse mellom kropp og sjel skapes gjennom bevegelse, åndedrett og konsentrasjon. Hensikten er å få dypere forståelse for yoga på en trygg måte. Denne klassen er stressreduserende, forbedrer pust, øker blodsirkulasjon til musklene, forbedrer leddenes bevegelighet og gir bedre holdning. Timen er en energisk yogatime som balanserer alignment og flyt, og som med en leken tilnærming utforsker kropp og sinn gjennom daglige intensjoner og tema. Gjennom en energisk flowtime vil du hjelpe kroppen å skille ut giftstoffer gjennom svette, mens den dype yogapusten bidrar til å fjerne energiblokkeringer i kroppen. Klassen er gjennomtenkt på en trygg måte, med fokus på kroppsbevissthet og en god dialog mellom kropp og sinn med en god effekt og trygghet i utførelsen av posisjonene. I tillegg er flowtimen er en herlig mentalt avspenning for tanker og sinn. Kjenn stresset smelte bort.

Karin og hennes utdannelse

 Første møtet med yoga var da hun var 16 år gammel og tok sin utdannelse hos YogaWorks i 2014. De har sin base i Los Angeles og har siden 1990 satt standard for moderne yoga i vesten. De har bygget opp et utdanningsprogram som er anerkjent over hele verden, som anses for å være ledende på kvalitet. YogaWorks utdanner flere hundre instruktører hvert år i USA og internasjonalt.
 YogaWorks systemet ble opprinnelig utviklet av Matzy Ezraty (gründer, med Iyengar og Astangha bakgrunn), Chuck Miller (senior Astangha instruktør) og Lisa Walford (senior Iyengar instruktør), dvs. at man kombinerer moderne vitenskap med gammel tradisjon. Du kan forvente en velkoreografert klasse med logiske gjennomtenkte sekvenser tilpasset timens nivå. 
Stor vektleggning av pust gjennom hele klassen, samt at alt gjennomføres på en trygg måte. En kombinasjon av flow og presisjon/alignment som søker å oppnå sentrering og balanse i begge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar