Bloggarkiv

fredag 27. februar 2015

5 tips til fettforbrenning du kan bruke i dag!Ett tema som alltid er oppe for debatt er fettforbrenning. Så jeg tenkte å gi dere noen tips som sørger for at fettforbrenningen øker.  

Det første vi må vite og være overens med er hva fett er, slik at vi kan forstå hvordan vi skal kvitte oss med det. Overflødig fett du har på kroppen er energi du har fått i deg som du ikke har klart å forbrenne. Og energi er hva vi spiser og drikker. Med andre ord er det hva du har spist og drukket som du ikke klarer å kvitte deg med.

Da vet vi altså at vi burde spise mindre, ellers hadde vi ikke lagt på oss fettet fra begynnelsen av.

Tips nr 1: Spis mindre enn du vanligvis gjør.
Her må man være smart og ikke hoppe over frokosten for å spise mindre. Det kan være smartere å spise mindre, eller fjerne sene måltider og den ekstra kosen i helgene.
Nå når har vi kuttet ned på energiinntaket, kan det være veldig smart å øke energiuttaket.

Tips nr 2: Rør mer på deg!
Dette kan lett implementeres i din hverdag uten at du må gjøre store forandringer eller tiltak. Istedenfor at vi skal sitte hele dagen på jobben, stå heller 20 min og sitt 40. Gjenta dette hver time. Det koster din kropp mer energi å stå enn det gjør å sitte. Det kan være tungt i begynnelsen hvis du ikke er vandt til det, men du kommer til å bli sterkere av det, og vende deg til det.

Tips nr 3: Drikk mer vann!
Du bor i Norge, vann er gratis, så drikk det! Bytt ut alt du drikker som ikke er vann eller melk til vann eller melk. Det er absolutt ingen feil med å drikke juive, men er målet å fjerne det overflødige fettet kan det være smart å drikke væske som bidrar med mindre energi.

Tips nr 4: Drikk et glass med vann før du spiser!
Om du fyllet magen med vann før du begynner å spise, kommer du mest sannsynlig til å spise mindre. Og tilbake til tips nr 1. Spis mindre enn du gjør til vanlig.

Tips nr 5: Få opp pulsen oftere!
Det er ingen feil i å puste tungt et par ganger i uken. Det er derimot veldig positivt. Jo oftere du får opp pulsen din, dess mer energi kommer du til å bruke. Som vi kom fram til tidligere, vil mer energi ut enn det som kommer inn,  starte forbrenningen av fettet (energien) vi har lagret, i forhold til det vi gjorde tidligere - nemlig spist mer enn vi har behov for.

Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar