Bloggarkiv

søndag 3. mai 2015

Årets helt


Forrige helg var ats invitert til AFPTs fagdag på Felix i Oslo. Dette som følge av at vår egne Soroush Jozani ble spurt om å være foredragsholder om hvordan man lykkes som PT, i stabelen med blant annet Hollywoodtrener Cornelis Elander og Espen Arntzen, eier av AFPT.
I seg selv er dette en stor oppnåelse og en ære, men gjør det også mer tilsynelatende hvor høyt nivå det er på kompetansen til Asker treningssenters PT sjef - hvilket reflekterer over på kravene han stiller til sine ansatte.

Soroush har blitt kåret til Årets medmenneske på Norske helter (TvNorge) med god grunn, da han valgte å gi 100 gratis PT timer til Mia (link). Han gjorde dette på eget initiativ for å hjelpe henne å endre livsstilen hennes, som endte opp med å redde livet hennes. Utover det har Soroush en bred kompetanse og kunnskap innenfor treningsbransjen, gjennom blant annet å stadig gå på kurs for å videreutvikle seg selv, og skrive artikler for kjente treningssider på nettet.

Fokuset og kravene til PT teamet på ats er å stadig jakte etter ny kunnskap, og aldri å stoppe og utvikle seg. Derfor har Soroush også satt opp workshops for PTene hver eneste måned, hvilket er helt unikt for et treningssenter i seg selv. De personlige trenerne på Asker Treningssenter jobber ikke bare med å holde tritt med utviklingen innenfor industrien, men helst ligge minst et skritt foran.
Krav som dette gjør at nivået på Asker Treningssenter begynner å sette spor, og gjenspeiles gjennom hva Soroush har oppnådd - både gjennom media og med senteret og dets ansatte.

Det er mye spekulasjoner i media for tiden, om hvorvidt det er for enkelt å bli PT nå til dags, og hvor god PTen din faktisk er. På Asker Treningssenter vektlegges kravene mot kvalitet over kvantitet, og vi skal være Norges beste PT team. Det blir ofte stilt spørsmål ved hva som kjennetegner en god PT, og det kan også være tvil rundt kompetanse - selv om en PT blir ansett som populær. Men utover ats teamet sin konstante sult etter progresjon, uavhengig av status, vil nivået på PTene tale for seg selv.

Stll spørsmål, vær kritisk, og gjør gjerne research. Hva ønsker du ut av din PT? Mye handler om kjemi, men mest av alt - lidenskapen til yrket vil veie høyere enn lengden på utdannelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar