Bloggarkiv

fredag 1. mai 2015

Ashtanga

ASHTANGA YOGA PÅ ATS:
På ATS tilbyr vi flere ulike yoga-stiler og nivåer for å tilfredsstille den stadig økende interessen for yoga.

Når det gjelder Ashtangatimene tilbyr vi både nivå 1 og 2, samt drop-in. Ashtanga yoga  er en effektiv og en utmerket form for trening, som gir økt kroppsbevissthet, løser opp spenninger, gir styrke, smidighet, energi og et rolig sinn. Det helhetlige perspektivet og de positive effektene har gjort Ashtanga yoga veldig populær i vesten det siste årtiendet.
Nivå en (55 min) timen er tilpasset både nybegynnere og de som ønsker en litt roligere/lettere time. Vi viser her modifiserte forslag til posisjonene om det er nødvendig, slik at alle kan være med og få glede av hele timen.

Nivå to (75 min) er en noe mer tradisjonell Ashtanga yoga time. Her starter timen med åpningsmantra og avslutter med avslutningsmantra. Dette er en time som passer godt for de som har gått på nivå en og føler at de mestrer den. Denne timen er 20 minutter lenge og noe hardere enn nivå en.
Vi ønsker å fokusere på pusten og ha god flyt i Yoga timen. Vi er også "hand`s on", noe som hjelper hver enkelt å gjøre posisjonene rett, og i tillegg komme dypere inn i posisjonene.
Vi vil i kommende blogginnlegg bl.a fokusere på enkelte posisjoner og gi dere råd og veiledning på hvordan disse skal utføres på best mulig måte. Følg med!Linda, Rakel og Tina Ø-N underviser i Ashtanga yoga på ATS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar