Bloggarkiv

fredag 13. februar 2015

Dagens anbefaling

Gruppetime


  • Asker Kl. 09.30
02 Krønsj low
 Dette er timen for deg som liker de enkle tøffe bevegelsene til unik musikk. Her står bevegelse og treningsglede i fokus og dette er en timen alle kan mestre! Vi trener kondisjon i 30 minutter og funksjonelle styrkeøvelser med kroppen som verktøy i ca 17 minutter. Timen avsluttes med en god strekk i ca 10 minutter. Krønsj beveger deg!


  • Slemmestad kl. 09.30

BODYPUMP

 Utholdende styrketrening med stang og skiver. Du utfordrer alle de store muskelgruppene med de beste styrkeøvelsene i varierende tempo og mange repetisjoner. Passer for alle uansett form, og øker treningsgleden ved å løfte vekter. Toner muskulaturen. Verdens mest populære styrketreningstime i sal. Varighet 55 min.

  • Asker kl. 17.15
Sykkel 2

LItt tøffere spinning time for de som har prøvd spinning før. Litt intervall basert time som  tar deg gjennom bakker, terreng og lange sletter, til energigivende musikk.
Jeg kjører 3 topper med 3 sanger på hver topp for å forbedre kondisjon og styrke.

  • Slemmestad kl. 17.00

ZUMBA
Er en dansetime som har røtter fra latinamerikanske pulserende rytmer som ved hjelp av god musikk gir deg stemning og masse energi. 
Zumba er en god kondisjonstime hvor du ikke tenker åp at du trener engang. Jeg bruker enkle trinn som gjør at alle kan mestr,  og blander masse forskjellige dansestiler som bl.a salsa, reggaeton, hip hop, swing, Bollywood, merrengue osv. Everyone can join the party!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar