Bloggarkiv

torsdag 26. februar 2015

Torsdag 26/2

Medlemsdager


I dag starter medlemsdagene på Asker treningssenter! Meld deg på timer, bli med på workshop med verdensmester i styrkeløft- og MELD DEG PÅ Sykkelaksjonen som er på lørdag!
 Påmelding skjer på senteret, og pengene går til aktiv mot kreft. Vær med på en sabla god treningsøkt, samtidig som at du støtter en veldig god sak. 

Sees disse tre medlemdagene:)

  • Asker 

Xpress sykkel 30 (intensitet som en sykkel 2) 09.25

Har du dårlig tid, men vil trene - bruk de effektive 30 minuttene; Dette er en tøff kondisjonstime for de som har trent litt før. Intensiteten i hoveddelen befinne seg i den aerobe treningssonen. Variert og motiverende musikk og vi motiverer hverandre. Forbedrer kondisjonen.


BODYATTACK 18.35

En høy-intensitetstime med øvelser som passer for alle fra nybegynner til de som blir totalt avhengig. Vi kombinerer atletiske bevegelser som løping, utfall og hopping i tillegg til styrkeøvelser som armhevinger og knebøy. En Les Mills-instruktør og energisk musikk motiverer og utfordrer deg gjennom treningen på en god måte. Med en forbrenning opp til 730 kcal, sitter du igjen med en skikkelig god treningsfølelse.


  • Slemmestad

Cage sirkeltrening 09.30


Sirkeltreninig bestående av forskjellige funksjonelle øvelser som er styrke og kondisjonsbassert,  hvor jeg passer på at hele kroppen blir trent. Man jobber en og en øvelse på tid slik at man får høy intenistet og makismalt utbyttet.   Sh'bam 17.45 - come as you are, leave as a star!

Som uttrykket sier er denne 45 minutters timen spekket med morsomme øvelser som gjør treningen både slitsom og inspirerende. Sh'bam er den perfekte timen for deg som ønsker å få en treningsøkt samtidig som du har det så morsomt at du glemmer at du faktisk er på trening! Det finnes mange gruppetimer å velge mellom - les gjennom instruktørenes egne beskrivelser her 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar