Bloggarkiv

Gruppetimer


Gruppetimer er en fantastisk måte å få motivasjon til å komme seg på trening.
 Du har det gøy, møter nye mennesker (kanskje gamle bekjente), og har en egen instruktør til å pushe deg gjennom en god treningsøkt - uten å tenke over at du faktisk trener. 

Her finner du egne beskrivelser om gruppetimene på Asker treningssenter, fra instruktørene som selv har timen.
 Du finner garantert en time for deg!BODYATTACK 

En høy-intensitetstime med øvelser som passer for alle fra nybegynner til de som blir totalt avhengig. Vi kombinerer atletiske bevegelser som løping, utfall og hopping i tillegg til styrkeøvelser som armhevinger og knebøy. En Les Mills-instruktør og energisk musikk motiverer og utfordrer deg gjennom treningen på en god måte. Med en forbrenning opp til 730 kcal, sitter du igjen med en skikkelig god treningsfølelse.                                                Sh'bamcome as you are, leave as a star!

Som uttrykket sier er denne 45 minutters timen spekket med morsomme øvelser som gjør treningen både slitsom og inspirerende. Sh'bam er den perfekte timen for deg som ønsker å få en treningsøkt samtidig som du har det så morsomt at du glemmer at du faktisk er på trening! 


BodyJam

Er en middels intensiv cardio-klasse hvor du får oppleve gleden av dans som treningsform. En fusjon av forskjellige dansestiler til den nyeste og heteste musikken tar deg i gjennom denne 55-minutters danseøkten. Fokus er å ha det gøy, bevege seg til musikk og å bli svett!
Bring your attitude and have a funky dance experience!
Xpress sykkel 30 (intensitet som en sykkel 2)

Har du dårlig tid, men vil trene - bruk de effektive 30 minuttene; Dette er en tøff kondisjonstime for de som har trent litt før. Intensiteten i hoveddelen befinne seg i den aerobe treningssonen. Variert og motiverende musikk og vi motiverer hverandre. Forbedrer kondisjonen.


TRX Basic 30 

På denne timen jobber vi oss gjennom hele kroppen på 30 minutter. Timen passer til både nybegynnere og viderekomne. 
Sykkel express 30 og trx 30 er en super kombinasjon, der du får trent både kondisjon og styrke, og kroppen blir gjennomtrent. 


Slynge Basic

Timen er bygd opp i tre runder der vi jobber oss gjennom hele kroppen. Du styrer selv hvor tungt du vil jobbe, men det er gode muligheter for en tøff økt. TRX intervall

TRX er funksjonell styrketrening i slynger, som spesielt utfordrer kjernemusklaturen. TRX intervall er en 45 min time med høy intensitet. Timen passer allikevel for både nybegynnere og godt trente da jeg alltid tilbyr alternativer og tilrettelegger øvelsene etter de som er på timen den dagen. Og finnes det noen bedre måte å starte uka på enn å kjøre en effektiv økt mandag morgen?


Krønsj Move - Slemmestad

Kondisjonstrening med bevegelse og spesielt bra musikk. Spennende variasjoner som henter styrke fra kjernen og gir kroppen nye utfordringer. En fantastisk mulighet til å holde kroppen sterk, smidig og glad! Velkommen.


02 Krønsj low

 Dette er timen for deg som liker de enkle tøffe bevegelsene til unik musikk. Her står bevegelse og treningsglede i fokus og dette er en timen alle kan mestre! Vi trener kondisjon i 30 minutter og funksjonelle styrkeøvelser med kroppen som verktøy i ca 17 minutter. Timen avsluttes med en god strekk i ca 10 minutter. Krønsj beveger deg!


BootCamp - Slemmestad og Asker

Styrketime med ulikt opplegg fra gang til gang. Alt fra helt ordinær sirkeltrening til crossfit inspirerte økter og balansetrening. Det er inspirerende å trene i gruppe og lettere å presse seg selv ut av komfortsone, og virkelig pushe seg selv. Kan tilpasses de fleste nivåer av fysisk form, og er optimalt for både menn og kvinner. 


BODYPUMP

 Utholdende styrketrening med stang og skiver. Du utfordrer alle de store muskelgruppene med de beste styrkeøvelsene i varierende tempo og mange repetisjoner. Passer for alle uansett form, og øker treningsgleden ved å løfte vekter. Toner muskulaturen. Verdens mest populære styrketreningstime i sal. Varighet 55 min.


CXWORX

30 min effektiv coretrening der du bedrer din funksjonelle styrke og forebygger skader. Her har du timen som legger styrkegrunnlaget for all annen trening. Liggende og stående, med hjelp av vekt og strikk - men mest egenvekt. Uansett ski, løp, sykkel – CORE muskulatur må være på plass. I timen tenker vi på hvordan muskler må "samarbeide" for å klare en oppgave i det praktiske liv.


BODYBALANCE

Timen starter med Tai Chi og fortsetter deretter med yogaøvelser det meste av timen. Pilates i mage og rygg øvelser. Øker balanse, fleksibilitet og styrke i kroppen og gir samtidig  følelsen av å være sentrert, avbalansert og rolig. Timen er koreografert og vi bruker nydelig musikk. Avspenning til slutt. Varighet 55 min.


ZUMBA


Er en dansetime som har røtter fra latinamerikanske pulserende rytmer som ved hjelp av god musikk gir deg stemning og masse energi. 

Zumba er en god kondisjonstime hvor du ikke tenker åp at du trener engang. Jeg bruker enkle trinn som gjør at alle kan mestr,  og blander masse forskjellige dansestiler som b:la salsa, reggaeton, hip hop, swing, bolywood, merrengue osv. Everyone can join the party


Godt voksen 


Kondisjon- og styrketrening for godt voksne. En kondisjondel som består av lett aerobic/danse trinn og en styrke del hvor man jobber opp styrke, balanse og kordinasjon i form av øvelser.

Jeg tilpasser alltid timen i henhold til kundene og deres kapasitet.Cage sirkeltrening


Sirkeltreninig bestående av forskjellige funksjonelle øvelser som er styrke og kondisjonsbassert,  hvor jeg passer på at hele kroppen blir trent. Man jobber en og en øvelse på tid slik at man får høy intenistet og makismalt utbyttet.Kettlebells


Kettlebelltrening er en intens, effektiv og variert styrketreningstime hvor man virkelig får opp pulsen. Kettlebell er et fantastisk verktøy hvor man for trent kondisjon, styrke og eksplosivitet.Sykkel 2

LItt tøffere spinning time for de som har prøvd spinning før. Litt intervall basert time som  tar deg gjennom bakker, terreng og lange sletter, til energigivende musikk.

Jeg kjører 3 topper med 3 sanger på hver topp for å forbedre kondisjon og styrke.Sykkel 3

Sykkel 3 er en time for deg som ønsker den ekstra utfordringen når det gjelder sykkel i sal. Mitt mål er at når du går ut av sykkelsalen, etter endt trening, skal du kjenne at dette har vært den beste timen du har vært på. Det fordi du er superfornøyd med din egen innsats. Har du vært på sykkel 2 en rekke ganger, vil du også klare sykkel 3.RPM

RPM is a super high energy cycle class where we build strength, stamina and speed in a HIIT format. Great uplifting music combined with the buzz you get from a quality group training class means this is a "must try" class for everyone! 

Step/Styrke

Step/Styrke er en intervall time. Vi tar for oss enkle trinn med fengense musikk og masse energi på stepkassen. Annenhver sang med step og styrke, så her får du trent både kondisjon og styrke på 55 min. Masse energi og treningsglede, med en time som passer for alle. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar