Bloggarkiv

Just Move

2. februar startet Asker treningssenter opp sitt nye livsstilsendringskonsept, ”Just Move” i regi av PT Lars Olav Løndal.
Som et resultat av Mias reise sammen med Soroush i 2014 ønsket vi og gi en ny person samme muligheten. Vi starter ”Mia søker Mia” og endte opp med en bunke søkere. Og velge en ut av disse ble en umulig oppgave og vi bestemte oss derfor for å velge alle.
Nå er vi en herlig gjeng med 14 deltakere (Mia inkludert) som møtes til trening med instruktør og PT 2 ganger i uken i 5 mnd. fremover.
Målet med prosjektet er å gi disse menneskene nok kunnskap og treningsglede til å leve ut livet med en sunnere livsstil.
Nå har alle deltakerne til sammen gått ned 39,8 kg!
CHRISTINE BLIXMitt navn er Christine Blix.
Jeg blir 33år i april, er mamma til ei jente på 14 og en gutt på 9. Jeg er så heldig å få ta del i dette fantastiske konseptet Just Move sammen med en herlig gjeng jeg er utrolig glad for å ha møtt. Min motivasjon er bedre livskvalitet og en drøm om å en dag være utdannet Personlig trener, slik at jeg kan "gi det videre" og samtidig leve av det jeg elsker. Når jeg ikke trener med de andre i Just Move, så er jeg så heldig å ha mannen min ved min side som også går denne veien med meg, både på gruppetimer og egentrening.
Følg gjerne min reise på: www.frublix.blogg.no eller instagram: christineblixBETTINE VANDÅSMitt navn er Bettine jeg er 24 år, bor i Oslo sammen med samboer og hund. Jeg er glad i å ta bilder, spesielt av natur og dyr. Jeg er glad i å oppleve nye ting, men jeg er også veldig glad i å være hjemme og bare slappe helt av.
Jeg liker å trene spinning, faktisk. Jeg har ikke vært veldig stor fan av det før, men så var jeg med på en spinning time med Sally og siden har jeg fått veldig stor glede av spinning. Jeg syns også styrketrening er ganske gøy. Litt variert trening er topp.
Just Move er virkelig helt topp! Det er noen helt fantastiske mennesker som trener oss! Det er mennesker som virkelig brenner for å hjelpe andre. De er VELDIG inspirerende mennesker. Ikke nok med de som trener oss, men Just Move gjengen er en stor motivasjon. Det at jeg får være med på denne reisen sammen med så mange fantastisk flotte mennesker er helt fantastisk! RITA HOLTSMARKMitt navn er Rita Holtsmark, jeg er 39 år og bor i Åros i Røyken. Jeg er glad og takknemlig over å få være deltaker i Just move! Vi er heldige, vi som har fått denne fantastiske muligheten! Som får disse månedene med trening i gruppe, og en gyllen mulighet til å endre livene våre til det bedre. 
Dette året skal bli mitt beste noensinne, og jeg gleder meg til å fortsette med den spreke og fine gjengen i prosjektet! 


Jeg ser veldig frem til å merke skikkelige resultater; både på energi, vekt og på formen ellers. Jeg gleder meg stort til å kunne leke og være aktiv sammen med min datter på åtte år uten å bli andpusten, og uten å ha trøbbel med å bevege meg i hennes tempo. Det blir også knallbra å kunne handle klær jeg faktisk ønsker meg (og ikke bare klær som er store nok i størrelse). Og etterhvert skal drømmen om festdrakt til 17. mai realiseres! 


Av trening er jeg glad i å gå (både med og uten staver), jeg liker intervalltrening på tredemølle, og jeg elsker zumba! På zumbatime koser jeg meg masse med musikken og med herlig dans. Dette er den perfekte treningsformen for meg, og jeg får masse energi av det! 


2015 er mitt år, og jeg nyter det til fulle! Just move! :-)MAI LINN PETTERSEN


Mitt navn er Mai Linn Pettersen, og jeg er 37 år. Jeg er en sosial og aktiv bergenser som har bodd på Østlandet i 10 år. Jeg er samboer, har to katter og lever et godt liv. I det siste har jeg levd litt for godt og kroppen har dessverre forfalt noe. Jeg synger i kor en gang i uken og er ellers glad i å reise, lage god mat (nå også sunn og god mat) og så samler jeg på gode opplevelser.

Av trening liker jeg å være med på gruppetreninger. Det at timene ledes av en instruktør gir meg motivasjon og energi til å presse meg til det ytterste. Jeg har blitt veldig glad i Kettlebell og slyngetrening. Da får jeg trent kondisjon, styrke og bevegelighet. Jeg liker også veldig godt å gå turer, så ser frem til isen forsvinner i skauen. Har også som mål å få gått en del i fjellet til våren og sommeren.

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har fått muligheten til å være med i Just Move. Jeg trengte et «spark bak» for å komme meg ut av sofaen og bort fra dårlige uvaner.  Jeg kjenner at jeg er godt i gang med å endre livsstil og levesett. Vi er en flott gjeng som pusher og motiverer hverandre til å ha det gøy på trening. Noen av oss møtes også til trening en eller to ekstra ganger i uken, i tillegg til de to faste treningsøktene vi har hver mandag og torsdag. Det er godt å kjenne på samholdet og at vi er der for hverandre. Jeg gleder meg til fortsettelsen!SILJE SVENNINGEN RIIS


Mitt navn er Silje Svenningsen Riis. 
Mine interesser er og trene, er veldig kreativ og liker godt håndarbeid som å lage kort, bake fine kaker og strikke. Jeg er også over middels glad i interiør & elsker å reise. 


Treningsformene jeg liker best er ellipsemaskin, romaskin, aerobic, kettlebells eller spinning.


Just move er ett opplegg jeg er veldig for å være en del av. Jeg er veldig motivert og tenker hver dag at jeg er heldig som har fått denne muligheten. Jeg skal gjøre alt i min makt for at dette skal bli et halvt år fylt med glede, MASSE trening, latter og mye morro, men ikke miste fokus. Backe hverandre opp og sette pris på hverandre. 

ALEXANDRA STRANDMitt navn er Alexandra Carine Strand og jeg er 17 år. 


Jeg går helsefagarbeider linjen, 2VGS og målet mitt er å bli sykepleier. 
Jeg interesserer meg for foto, synging og sminke. Jeg driver derfor en blogg og en youtube kanal som er under start prosses. På mine sosiale medier kan dere følge min reise videre mot vektnedgang og en bedre livsstil. 


Jeg er veldig motivert til å klare dette nå, etter så mange år. Så er veldig glad for å kunne være med på dette opplegget sammen med de andre flotte menneskene som er med. Glad vi er mange som er mot samme mål og at vi ikke er alene. 


2015 er året folkens, just move! 
ROGER FOSSHei alle der ute, ville bare fortelle at litt om min vei i Just move.
Jeg heter Roger Foss, er 37 år gammel og endelig peker vekten i riktig retning. Kjempe takknemlig for at jeg har blitt tatt ut til dette prosjektet. Utrolig  hvor fort kroppen endrer seg med riktig mat og trening. Gleder meg til resten av reisen med Asker Treningsenter og just move gjengen.
Tusen takk til Asker Treningsenter. Og en stor takk til Lars Olav - jeg tar utfordringen. 
Jeg skal ta med meg hoftene og bli med på en zumba time:-)).
Og til dere som gjør dette for oss jeg har virkelig ikke ord. Lars Olav, Anne Kristine og Caroline. Sikkert flere jeg må takke på reisen.HEIDI ERIKSEN


Mitt navn er Heidi Eriksen, er 27 år gammel og bor i Drammen.


Liker veldig godt styrketrening, hvor jeg får pushet kroppen min mest mulig. Går masse tur,og da gjerne i fjell og i skog. Jeg jobber i barnehage på småbarnsavdeling og elsker jobben min. Jeg har selv ei datter på 2 år som jeg elsker og forguder over alt på jord. Hun er min største motivasjon når det det kommer til å trene og leve et sunt liv.


Når jeg ikke trener eller lager sunn mat er jeg veldig glad i å synge! Tidligere har jeg sunget i kor i mange år. Musikk er også en stor lidenskap.


Jeg er kjempe takknemelig for muligheten til å få være på just move med så flotte deltagere og trenere. Gleder meg til å se resultater og få inn gode rutiner med mat og trening:)


Instagram:  Myneverendingstory87
HEGE FINSTADMitt navn er Hege Finstad. Mamma til to, samboer, fulltidsjobb og alt for inaktiv. Jeg er et ordentlig hjemmekjært sofadyr. 


Jeg er med i Just Move fordi jeg vil bedre livskvaliteten min. Min motivasjon og drivkraft er et lettere og mer aktivt hverdagsliv. Selv om vi kun er i oppstarten har Just Move hjulpet meg med å fokusere på meg selv, mitt kosthold og mitt aktivitetsnivå. På grunn av bedringer her har jeg allerede etter to uker mer overskudd, er mindre sur og gretten og får derfor bedre kvalitet på de andre områdene i livet mitt. 


Jeg gleder meg til reisen videre, og har stor tro på at jeg har kommet langt på vei til målet mitt når disse 5 månedene er over! ROSANNA DANSO


Mitt navn er Rosanna Freeman Danso, er 29 år gammel. Opprinnelig fra California, men kom til Norge i en ung alder. 
Bor i Drammen, er gift og mor til tre. Jeg jobber for tiden som ekstra hjelp på Bauhaus Liertoppen. Selve motivasjon min til å starte en livstilsendring var pågrunn av barna mine. Føler vel at dem fortjener å ha en sunn aktiv mamma. Ikke en mor som er tung og overvektig. De tingene jeg liker å trene er blant annet å delta på gruppe timer med instruktør. Den motivasjon instruktører gir deg til å ville pushe deg selv litt ekstra. Trives veldig godt med styrke trening på egen hånd, med musikk på fullt. Så langt så har just move vært et unikt opplegg med masse hjelpemidler, på min vei til å bli en lettere variant av meg selv. Tror jeg aldri hadde på egen hånd klart å få til denne store endringen i livet mitt, uten  just move og de fantastiske PTene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar