Bloggarkiv

Inspirasjon

Sykkelaksjonen


 28 februar samler vi inn penger mot kreft på Asker treningssenter. Møt opp til en knalløkt, så kan du gå ut av spinningsalen med dobbelt så god samvittighet. 

Meld deg på Sykkelaksjonen 2015 på senteret - enten i Asker eller Slemmestad. 
Håper vi ser nettopp DEG der! TEAM ATSAsker treningssenter ønsker å hjelpe 5 talentfulle og dedikerte idrettsutøvere på veien mot deres mål.
I første omgang skal vi sponse 5 utøvere med medlemskap på ATS og 20 Personlig trener timer.

Utøverne i prosjektet Team ATS skal trene èn gang i uka med Personlig trener på ATS, og vil sammen med sin PT jobbe med å optimalisere styrke, bevegelighet og skadeforebyggende trening rettet mot utøverenes spesifikke idrett.
De vil sammen sette opp et spesifikt program som utøveren må gjøre på egenhånd 1-2 ganger i uken.

Følg idrettsutøvernes trening og progresjon på bloggen. 

Foto: Benjamin A. Ward. 

KOMMER SNART!
JUST MOVE
2. februar startet ATS opp sitt nye livsstilsendringskonsept, ”Just Move”.
Som et resultat av Mias reise sammen med Soroush i 2014 ønsket vi og gi en ny person samme muligheten. Vi starter ”Mia søker Mia” og endte opp med en bunke søkere. Og velge en ut av disse ble en umulig oppgave og vi bestemte oss derfor for å velge alle.
Nå er vi en herlig gjeng med 14 deltakere (Mia inkludert) som møtes til trening med instruktør og PT 2 ganger i uken i 5 mnd. fremover.
Målet med prosjektet er å gi disse menneskene nok kunnskap og treningsglede til å leve ut livet med en sunnere livsstil.
Vi kan stolt meddele at allerede etter første uke har deltakerne til sammen gått ned 17 kg!

Følg med på bloggen hver uke for oppdateringen på deltakernes reise gjennom livsstilsendringen.

#inspirasjon


*Bildet lånt fra www.budstikka.no

Har du dårlig motivasjon? Føler du at du ikke orker å trene, eller har gitt opp på drømmen om å klare å nå målene dine? Du er ikke alene.
 Det finnes alltid mange unnskyldninger, om man bare leter lenge nok. Ikke la det bli til en vane å lure deg selv, og å sette opp hindre som aldri hadde vært der i utgangspunktet. Du fortjener å investere tid og penger i deg selv!
Hvis du har bestemt deg for å gjøre en livsstilsendring, er det ikke likevel alltid så enkelt å gjøre dette på egenhånd. Og i mange tilfeller kan det å ha en personlig trener som hjelper deg på veien, være det som får deg over dørstokkmila.

Vår egne Soroush Jozani hjalp Mia med å endre livet sitt til det bedre, og hun står nå på egne bein i kampen mot de resterende kiloene. Kan Mia, så kan DU!
Les historien til Soroush og Miher

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar