Bloggarkiv

onsdag 11. februar 2015

Onsdag 11/2


Gruppetime 


Det finnes er stort utvalg av gruppetimer på Asker treningssenter, både i Asker og i Slemmestad. Kanskje fler enn du visste om, og ikke minst mange som du mest sannsynlig har bruk for og trenger. Alt i fra bevegelighet til kondisjon og styrke, til og med konsentrasjon og mentalitet kan trenes opp. Vi har alle noen svakheter- og vi er aldri sterkere enn vårt svakeste ledd!

Så ta fatt i problemene, og slutt å sette ting på vent. Det er på tide å prøve noe nytt, tre over nye grenser og utvikle deg selv. Det kan timene på ATS gjøre for deg, om du bare TØR å si til deg selv at du ønsker å bli bedre, og jobbe med svakhetene dine. Da har du faktisk den goden at du har din egen instruktør til å guide deg gjennom økten, som vil hjelpe deg til å mestre en ny treningsform/
Hver dag kommer "dagens anbefaling" av gruppetimer med på bloggen, og i løpet av uken kan du finne personlige beskrivelser fra instruktørene om alle gruppetimene på en egen side her. Det er garantert en time for deg, som er utformet for å utvikle din kapasitet.


Dagens anbefaling: 

BODYBALANCE
Timen starter med Tai Chi og fortsetter deretter med yogaøvelser det meste av timen. Pilates i mage og rygg øvelser, som øker balanse, fleksibilitet og styrke i kroppen og gir samtidig følelsen av å være sentrert, avbalansert og rolig. Timen er koreografert og vi bruker nydelig musikk. Avspenning til slutt. Varighet 55 min.
- Asker Kl. 10.40 og 19.40


Slynge Basic
Timen er bygd opp i tre runder der vi jobber oss gjennom hele kroppen. Du styrer selv hvor tungt du vil jobbe, men det er gode muligheter for en tøff økt. I slynger settes både kjernemuskulatur og stabilitet på prøve, samt koordinasjon og generell styrke. En kjempe fin time hvis du trenger å jobbe med stabiliserende muskulatur for å forebygge skader/eller ved skader.
- Slemmestad Kl. 09.30
BODYPUMP
 Utholdende styrketrening med stang og skiver. Du utfordrer alle de store muskelgruppene med de beste styrkeøvelsene i varierende tempo og mange repetisjoner. Passer for alle uansett form, og øker treningsgleden ved å løfte vekter. Toner muskulaturen. Verdens mest populære styrketreningstime i sal. Varighet 55 min.
- Slemmestad Kl. 20.00


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar